WAAR AFHALEN ?

Onze producten zijn af te halen in het verkooppunt Lokeren .  De producten worden NIET aan huis geleverd.

WANNEER BESTELLEN ?

Je kan je bestelling uiterlijk 7 dagen op voorhand bestellen. Je kan je afhaaldatum selecteren tijdens het bestelproces. Op uw bestelformulier zal u de afhaaldatum nogmaals kunnen terugvinden.

WANNEER BETALEN ?

Je kan onmiddellijk betalen met je creditcard of via overschrijving. De betaalgegevens kan je op het bestelformulier terugvinden. Vanaf het moment wij je betaling ontvangen, gaan je producten in productie. Ze worden immers op maat gemaakt voor jou. Je zal dan een bevestiging via mail ontvangen. Indien je  betaling ons te laat bereikt, wordt je afhaling verplaatst met één week naar de eerstvolgende zaterdag.

WANNEER AFHALEN ?

Je kan je bestelling steeds afhalen op de gekozen afhaaldatum. De juiste afhaaldatum kan je selecteren bij het bestelproces en terugvinden op je bestelformulier.

OMRUILEN ?

Onze producten kunnen niet omgeruild worden.

TRANSPORT ?

Wij zorgen voor de juiste omstandigheden (behoud van temperatuur en vorm) tot overgave van het product aan de klant. Na het moment van afhaling zijn jullie verantwoordelijk! Je kan zonder bescherming en een normale buitentemperatuur (16-18°C) een halfuur rijden. Indien het buiten warmer is en je moet langer rijden, raden wij een koelbox met ijselementen aan. Dan kan je zonder zorgen een uurtje bollen.

HOUDBAARHEID ?

Je kan steeds de naam van het product, het lotnummer en de houdbaarheidsdatum terugvinden op de verpakking.

KOSTPRIJS ?

De kostprijs van de levering is gratis bij afhaling in Lokeren.