Onze kaasschotels worden met zorg bereid en op maat gemaakt!

Voor een hoofdschotel rekenen we 300gr per persoon en voor een dessert 150gr. Indien u dit anders wenst, passen we dit zonder probleem aan.

Ze worden rijkelijk versierd met seizoenfruit. Dit bestaat uit druiven, ananas, meloen, kiwi, verse vijgen, passievrucht, 4 soorten gedroogde vruchten en nootjes. Aangezien de meeste kazen op onbekende boerderijen gemaakt worden, staat op iedere kaas een vlaggetje met het dier en land van oorsprong alsook een foto en een beetje uitleg over de kaas. Zo weet u wat u eet.

Wij werken niet met een vaste prijs, aangezien u zo waar voor uw geld krijgt. U betaalt de kaas die u krijgt en een vaste prijs van €6 per persoon voor de versiering.Volledig versierd zoals bovenaan beschreven kost een kaasschotel incl. versiering als hoofgerecht ongeveer €15 per persoon.

U kan de kaasschotels niet bestellen via de webshop, maar kan ons hiervoor wel een mailtje sturen of bellen op 09/348.24.50

Indien u dit wenst, zorgen wij voor ovenverse broodjes. Dit is een assortiment aan originele éénpersoonbroodjes. De ene keer met nootjes en rozijnen, dan met olijven of wit op steen gebakken. Wij zijn steeds op zoek naar dat ‘net iets meer’. Deze worden per stuk gerekend. Per persoon kost dit ongeveer €3 per persoon voor 3 grote broodjes.