Bedrijfsbezoeken

Plan uw bezoek aan ons bedrijf.

Hier kan je kennismaken met het proces van kalfje tot ijstaart. We starten op de boerderij en eindigen in de verwerking met een vers vanille-ijsje.

Zowel de voeding van de dieren en het koe-management als de productie van het ijs en de bijhorende maatregelen voor voedselveiligheid komen aan bod.

Het niveau van de uiteenzetting wordt aangepast aan de leeftijd van de groep.  Indien er scholen komen, kan er besproken worden welke thema’s zeker aan bod komen. De duur van de rondleiding is gemiddeld 1.5u.

We ontvangen groepen vanaf 10 personen of een minimumbedrag van €100. Deze gaan door op dinsdag- of donderdagnamiddag. Voor grote groepen kan er een uitzondering gemaakt worden op zaterdag.

De kostprijs voor de rondleiding incl. het ijsje is €10 per persoon. Kleuter- en basisscholen kunnen een tegemoetkoming van €50 per groep aanvragen bij melk4kids.be. Daarnaast biedt de provincie Oost-Vlaanderen een subsidie van €50 voor iedere Oost-Vlaamse klas. Dit kan aangevraagd worden op www.beleefdeboerderij.be

Up-to-date blijven? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!